Spoedcursus voor Tinderboys

27-01-2016 18:38

Spoedcursus voor Tinderboys

Lieve Tinderboy. Jij. Met die profielfoto samen met een vis of een fles drank, die profielfoto waarop je je lichaam zo opzichtig showt of die profielfoto met een wc op de achtergrond. Wij, meiden, vinden het fantastisch dat jij ergens passie voor hebt, dat je een spierbundel hebt en dat je een mooie badkamer hebt. Alleen laten we eerlijk zijn; zo’n foto als profielfoto voor Tinder kiezen gaat nét iets te ver. Een klein beetje maar. Tijd voor een spoedcursus Tinder; foto’s, conversaties en meer.

Een geposeerde foto samen met een vis of wc bril kan nou eenmaal niet erg charmant uitvallen. Daarnaast associëren wij een foto waar je macho je spieren showt al snel met play-gedrag. Hoe zorg je er nou voor dat je daardoor niet gelijk naar links wordt geswiped – uitzonderingen daargelaten – door een afgekeurde eerste profielfoto?

Kies voor een lachende foto, dat is immers hoe je vaak gezien wordt. En als je een beetje leuk bent, brengt zo’n foto automatisch ook een lach op ons gezicht, en zullen we je wat uitgebreider bestuderen. Zonnebril-foto’s zijn ook erg tactisch, aangezien je dan als aantrekkelijker wordt ervaren. Daarnaast is een foto waarop je je hobby beoefent (vissen is hier een uitzondering op de regel!), een foto met kinderen of een foto in pak ook altijd een goede zet. Vrouwen hebben nu eenmaal veel zwakken voor dat soort dingen. En ohja, begrijp mij niet verkeerd. Er is niks mis met een goed lichaam dat subtiel geshowd wordt.

Nadat je aan bovenstaande eisen voldoet en je zelf ook nog steeds actief naar rechts aan het swipen bent, zullen er veel meer matches binnenstromen dan voorheen. Great! Gelukkig ben je nu nog niet van me af. Want die perfecte match is nog maar de helft van al het werk. Natuurlijk is het leuk als meisjes een keer een gesprek beginnen. Maar verwacht dat niet van ons allemaal. Ook jij mag zo nu en dan best een gesprekje beginnen. Je moet snappen dat wij, meisjes, het ook niet meer kunnen bijhouden om alle gesprekken te starten. Bovendien voelen wij ons erg gevleid als jíj als ons als eerste een berichtje stuurt.

Jíj begint dus het gesprek. En als je dacht dat je punten binnenhaalt door gelijk om nudes te vragen zal ik je hierbij uit je droom helpen. Begin met een leuke openingszin (die niet cliché is!) of ga in op iets wat je in haar foto’s hebt gezien. Mocht dit niet helemaal jouw ding zijn, kies dan voor safe en ga voor een leuke “hallo”.

Last but not least; als je een ons beter wilt leren kennen, laat dit dan merken! Stuur niet alleen antwoord op onze berichtjes en vragen, maar toon zelf ook een beetje initiatief. En laat merken dat je oprecht interesse hebt in wat wij te vertellen hebben.

En ja, ik weet het, ook wij – meisjes – kunnen té kieskeurig, té saai of té bitchy zijn. Als je een meisje in dit genre matcht; let go and move on. Nadat jíj alle bovenstaande tips opgevolgd hebt én je match is ook gewoon “okay” (of meer dan alleen “okay”), dan is een tinderdate gegarandeerd!

You can thank me later.